”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Cloud PBX Licenses

NetNordic Mobile

I NetNordics molnbaserade företagsväxellösningar har varje användare tilldelats ett enskilt telefonnummer. Lösningen kan sedan användas med många olika enheter eller en kombination av dem. NetNordic Mobile är licensen som kopplar mobila användare till NetNordics molnbaserade företagsväxellösning. Användare kan sedan hantera inkommande företagssamtal med mobilen mer professionellt – och till och med spela in dem.

NetNordic Mobile ger dig också flera alternativ för utgående samtal från din mobil. Du kan till exempel välja att visa ett fastnummer eller ditt mobilnummer när du ringer ut.

NetNordic App

De flesta NetNordic Mobile-abonnenter väljer också att lägga till NetNordic App för större bekvämlighet. Det ger dig en fullständig översikt över dina kollegor och din närvaro och tillgänglighet.

Du får också tillgång till många smarta funktioner; som schemaläggningsmöten, chatta med dina kollegor och många andra saker.

NetNordic mVoIP

NetNordic App-användare kan välja att lägga till NetNordic mVoIP, så att du kan ringa och ta emot mobila samtal via Internet. Du kan då väsentligt minska internationella samtalskostnader.

NetNordic mVoIP gör dig också mer oberoende av mobiloperatörernas samtalskostnader. Dessutom kan ditt företag lättare anta en BYOD (Bring Your Own Device) -policy.

NetNordic Softphone

NetNordic Softphone är en lättanvänd telefon på din dator. Det ger dig tillgång till alla smarta funktioner i NetNordics molnbaserade företagsväxel. Du kan ta emot och ringa samtal, skicka sms, skapa chattar och möten med dina kollegor och mycket mer.

NetNordic Fixed

NetNordic Fixed tillåter användaren att komma åt NetNordics molnbaserade företagsväxel-funktioner via en skrivbordstelefon. Användaren kan då ta emot och ringa samtal från den fastatelefonen på kontoret.

Du kan komma åt företagets telefonkatalog och se dina kollegors status. Till exempel om de är upptagna i telefon eller ute till lunch. NetNordic Fixed kan också ansluta en konferenstelefon med din molnbaserade företagsväxel.

NetNordic DECT

Med NetNordic DECT kan du ansluta en IP-baserad trådlöstelefon till din NetNordic molnbaserade företagsväxel.

Trådlösa DECT-telefoner är praktiska när du vill tillåta användarmobilitet inom dina lokaler. En trådlöstelefon kommunicerar alltid med en basstation på plats i era lokaler. Du kan även bygga ett DECT-system, som består av många DECT-telefoner med en eller flera basstationer som täcker dina lokaler.

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare