5 mars 2018

Fredrik Hörnell ny försäljningschef på Nätverk och IT-säkerhet på NetNordic Communication AB

Fredrik Hörnell ansluter till NetNordic med 18 års erfarenhet inom nätverk och IT-säkerhet, där han primärt har arbetat i olika ledande säljroller för globala IT-säkerhetsleverantörer så som Fortinet, NetIQ, och Verisign.

Nu senast kommer Fredrik ifrån Worksoft där han jobbade som försäljningsdirektör i Norden och BeNeLux. Han har även god erfarenhet ifrån att arbeta med systeminteratörer genom sina sex år på japanska NTT Security, där han initialt arbetade som försäljningschef i norden. Senare var Fredrik även medlem i den globala ledningsgruppen som Vice President, ansvarig för globala partners och leverantörer.

– Jag är väldigt glad för att kunna välkomna Fredrik Hörnell till NetNordic Communication AB. Fredrik ansluter till NetNordic med sin stora branscherfarenhet och breda kompetens. Han kommer att arbeta för att stärka oss i våra strategiska målsättningar för framtiden, berättar Lars Glarborg, VD för NetNordic Communication.

– NetNordic har haft en mycket intressant och expansiv resa de senaste åren, och med vår nya ägare Norvestor i ryggen ser jag fram emot att få utveckla våra lokala erbjudanden för att fortsatt vara relevant och leverera värde till våra kunder, säger Fredrik Hörnell.

Fredrik kommer att fokusera på att öka nykundsbearbetningen, utveckla våra lösningar och tjänster, samt stärka våra relationer till existerande kunder och leverantörer.

Personlig företagsrådgivere


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta Netnordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Vi kontaktar digPersonlig företagsrådgivere


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta Netnordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Vi kontaktar dig